Stressvolle beroepen


In enkele minuten de mind set en focus op de taak scherp stellen en eventuele blokkades ondervangen. Mijn motto: We doen wat we moeten doen, ik, én mijn taak. Methodes uit de topsport worden meegenomen in de training en coaching. Met het programma mentale kracht wordt ingezet om de weerbaarheid en kwaliteit van de stressvolle beroepen te verhogen. Vind, Verbind, Scoor(t). Door een veranderende maatschappij worden de eisen die op mentaal vlak gesteld worden heftiger en intensiever. Mentale kracht training helpt. De kern van de training is om ook in stressvolle situaties taakgericht te blijven. Door ‘zelfcontrole’ te trainen wordt met behulp van metingen dit duidelijk in beeld gebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van software. De software geeft een zichtbare feedback van het evenwicht en de balans van hartritme en mindset. Door de mentale training zal men in staat zijn in enkele minuten de mindset en focus op de taak scherp stellen en eventuele blokkades te ondervangen.

Mijn motto; We doen wat we moeten doen, ik, én mijn taak.

De combinatie van methodes die gebruikt worden bij mentale training in de sport en de verschillende methodes uit de hartcoherentie geven de beste resultaten voor ‘zelfcontrole’, persoonlijke effectiviteit en leveren veerkracht in het persoonlijk energielevel.
Trainingsmogelijkheden:

 • Innerlijke kracht training

  3 dagen+ 1dagdeel 4-12 deelnemers

  Bewustwording van eigen handelen
  Technieken naar innerlijke kracht
  Balans tussen fysiek, mentaal, vaardigheid en gedrag
 • Innerlijke kracht kennismakings workshop

  1 dag 4-12 deelnemers

  Energieveld
  Theorie van hartcoherentie
  De mindset op de taak
 • Vitaliteits Training

  2 dagen +1 dagdeel 4-6 deelnemers

  Aan de slag met je energielevel
  Ontspanning door inspanning
  Bewuste keuzes maken

Alle trainingen zijn maatwerk, al dan niet in combinatie met een coaching traject. In overleg met u kijken we wat het beste is voor u en uw medewerkers en de organisatie.